The Ecom Agency kennisbank

Crucial Conversations

Crucial Conversations - Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan en Al Switzler

"Crucial Conversations" is een boek geschreven door Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan en Al Switzler. Het boek is een gids voor het voeren van belangrijke gesprekken in alle aspecten van het leven, zoals op het werk, in relaties en in persoonlijke situaties. Het boek biedt praktische tips en tools om effectief te communiceren in situaties die vaak spanningen en emoties oproepen. Het doel van het boek is om lezers te helpen betere communicatoren te worden en effectiever te kunnen omgaan met uitdagende gesprekken. In deze inleiding zullen we de belangrijkste aspecten van het boek bespreken en hoe het kan bijdragen aan persoonlijke en professionele groei.

Over de inhoud

"Crucial Conversations" is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken die elk een specifiek aspect van effectieve communicatie behandelen. Het boek legt uit hoe je een moeilijk gesprek kunt voeren zonder de relatie met de ander te beschadigen en hoe je constructieve oplossingen kunt vinden voor problemen.

Het boek introduceert het concept van "cruciale gesprekken" en geeft aan hoe je deze kunt identificeren. Vervolgens worden de belangrijkste vaardigheden behandeld die nodig zijn om deze gesprekken effectief te voeren, zoals het creëren van een veilige omgeving, het gebruik van assertiviteit en het stellen van de juiste vragen.

Daarnaast biedt het boek verschillende technieken om emoties te reguleren en om te gaan met verschillende reacties op stressvolle situaties. Het geeft ook praktische tips om conflicten op te lossen en om de ander te begrijpen, zonder dat je je eigen standpunt opgeeft.

Over de auteurs

"Crucial Conversations" is geschreven door Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan en Al Switzler, vier auteurs die gezamenlijk een organisatieadviesbureau hebben opgericht genaamd VitalSmarts.

Kerry Patterson heeft meer dan 30 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling en is de auteur van verschillende bestsellers over communicatie en gedragsverandering. Hij heeft gewerkt met diverse Fortune 500-bedrijven en overheidsorganisaties.

Joseph Grenny is een van de mede-oprichters van VitalSmarts en heeft meer dan 20 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling en organisatiegedrag. Hij heeft gewerkt met bedrijven als Microsoft, Nike en NASA.

Ron McMillan is ook mede-oprichter van VitalSmarts en heeft meer dan 40 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling en communicatie. Hij heeft gewerkt met organisaties zoals American Express en Apple.

Al Switzler is de vierde mede-oprichter van VitalSmarts en heeft meer dan 40 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling en communicatie. Hij heeft gewerkt met bedrijven als Coca-Cola en General Electric.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.