The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Deepcrawl

Wat is een deepcrawl?

Een deepcrawl is een methode om een website of webpagina grondig te doorzoeken op alle mogelijke links en inhoud, inclusief verborgen pagina's en inhoud die niet gemakkelijk toegankelijk is via de normale navigatie. Dit wordt gedaan met behulp van speciale software of crawlers die de website als het ware 'afgrazen'.

Tijdens een deepcrawl worden alle pagina's van een website geïndexeerd en geanalyseerd om te zien welke inhoud er beschikbaar is en hoe deze is georganiseerd. Dit kan waardevolle inzichten opleveren voor website-eigenaren en marketeers, zoals welke pagina's populair zijn en welke pagina's minder aandacht krijgen.

Een deepcrawl kan ook worden gebruikt om problemen op te sporen, zoals ontbrekende pagina's, dubbele inhoud en gebroken links. Door deze problemen op te lossen, kan de gebruikerservaring worden verbeterd en de rangschikking van de website in zoekmachines worden verbeterd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.