Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Webmail

Wat is webmail?

Webmail is een vorm van e-mail die toegankelijk is via een webbrowser. In plaats van een e-mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird te gebruiken, kunnen gebruikers de webmail-interface gebruiken. In de meeste gevallen moeten gebruikers eerst een webmail-account aanmaken en vervolgens inloggen met de verstrekte gegevens.

Hoe werkt webmail?

Binnen de webmail-interface kunnen gebruikers e-mails verzenden, ontvangen, bewerken, sorteren en organiseren. Ook kunnen ze hun e-mailadressenboek bijhouden, alle bijlagen bij e-mails bekijken en beheren en e-mailfilters instellen om automatisch inkomende e-mails te sorteren. Als extra functie worden sommige webmail-programma's geleverd met een agendasysteem, een notitiesectie, een contactenlijst en een taakbeheerder.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.