Wat zijn toegevoegde waarde?

Wat zijn toegevoegde waarden?


Toegevoegde waarden verwijzen naar de extra voordelen of verbeteringen die aan een product of dienst worden toegevoegd, waardoor het aantrekkelijker of waardevoller wordt voor de klant. Dit kan variëren van extra functies, verbeterde kwaliteit, uitstekende klantenservice, of unieke kenmerken die het product of de dienst onderscheiden van de concurrentie.


Wat doen toegevoegde waarden?


Toegevoegde waarden verhogen de aantrekkingskracht en het onderscheidend vermogen van een product of dienst. Ze kunnen de klanttevredenheid verhogen, loyaliteit bevorderen en de perceptie van de kwaliteit en waarde van het product verbeteren. Dit kan leiden tot een hogere verkoop, betere klantbehoud en een sterkere marktpositie.


Wat betekent: toegevoegde waarden?


De term "toegevoegde waarden" betekent de extra elementen of verbeteringen die een product of dienst waardevol maken voor de klant. Het gaat om alles wat bovenop de basisfunctionaliteit wordt aangeboden en de algehele klantbeleving verbetert, waardoor klanten bereid zijn meer te betalen of trouwer te blijven aan het merk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.