Wat zijn scans?

Wat zijn scans?


Scans zijn digitale afbeeldingen of kopieën van fysieke documenten, afbeeldingen, of objecten die worden gemaakt met behulp van een scanner of een ander digitaal apparaat.


Wat kunnen scans?


Scans kunnen worden gebruikt om documenten en afbeeldingen om te zetten in een digitaal formaat, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden opgeslagen, gedeeld, bewerkt en geanalyseerd op computers of andere elektronische apparaten.


Wanneer worden er scans gebruikt?


Scans worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder:

1. Het digitaliseren van papieren documenten voor archivering of delen via e-mail of cloudopslag.

2. Het maken van digitale kopieën van foto's, tekeningen of kunstwerken voor reproductie of bewerking.

3. Het scannen van streepjescodes of QR-codes voor het volgen van producten, het verwerken van betalingen of het krijgen van toegang tot informatie.

4. Het creëren van 3D-scans van objecten voor gebruik in architectuur, engineering, medische toepassingen, of digitale kunst en animatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.