Wat is een qr?

Wat is een QR-code?


Een QR-code, afgekort van Quick Response-code, is een tweedimensionale streepjescode die informatie kan bevatten, zoals tekst, URL's, contactgegevens of andere gegevens.


Waar staat QR voor?


QR staat voor Quick Response, wat verwijst naar de snelle toegang tot informatie die mogelijk is met behulp van deze codes. Ze zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te scannen met een smartphone of ander apparaat.


Wat doet een QR-code?


Een QR-code biedt een handige manier om informatie te delen of toegang te krijgen tot verschillende online inhoud. Door simpelweg een QR-code te scannen met een mobiele telefooncamera, kan een gebruiker snel verbinding maken met een website, een video bekijken, een contactpersoon toevoegen aan hun adresboek, of andere acties uitvoeren die zijn gekoppeld aan de code. Dit maakt QR-codes nuttig voor diverse toepassingen, zoals marketing, identificatie, betalingen en meer.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.