Wat betekend: proportioneel?

Wat betekent "proportioneel"?


Het begrip "proportioneel" verwijst naar een verhouding of relatie tussen twee of meer elementen die in balans zijn, passend zijn bij de omstandigheden of proporties hebben die geschikt zijn voor de situatie.


Wat is proportioneel?


Proportioneel zijn betekent dat de grootte, hoeveelheid of intensiteit van iets overeenkomt met de omstandigheden, eisen of verwachtingen. Het houdt in dat de actie of reactie in verhouding staat tot de situatie en redelijk is.


Wat doet proportioneel?


Het handelen op een proportionele manier houdt in dat men reageert met een mate van intensiteit, kracht of omvang die geschikt is voor de gegeven situatie. Dit kan betekenen dat men niet overreageert op een situatie, maar juist een passende respons geeft die in evenwicht is met de omstandigheden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.