The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: HRM

Wat is HRM?

HRM staat voor Human Resource Management, wat in het Nederlands vaak wordt vertaald als "personeelsmanagement". HRM verwijst naar het proces van het managen van de human resources (mensen) van een organisatie, inclusief werving en selectie, training en ontwikkeling, prestatiebeoordeling, beloning en compensatie, loopbaanontwikkeling en het oplossen van arbeidsconflicten.

Het doel van HRM is om ervoor te zorgen dat een organisatie beschikt over de juiste mensen, met de juiste vaardigheden en motivatie, om de doelen van de organisatie te bereiken. Dit omvat ook het creëren van een positieve werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn.

HRM is een belangrijke functie binnen organisaties van elke omvang, omdat de prestaties van medewerkers direct van invloed zijn op de prestaties van de organisatie als geheel. Effectief HRM kan helpen bij het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van personeelsverloop en het opbouwen van een sterkere, meer betrokken en gemotiveerde workforce.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.