The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Dynamic Content

Wat is Dynamic Content?

Dynamic content (dynamische inhoud) is inhoud op een website die automatisch verandert op basis van verschillende factoren, zoals de voorkeuren van de gebruiker, het tijdstip van de dag of andere gegevens. Deze inhoud wordt meestal gegenereerd door een database of een andere vorm van geautomatiseerde inhoudsbeheersysteem.

Dynamische inhoud kan bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbevelingen bevatten op basis van eerdere aankopen of interesses van een gebruiker, of het kan geautomatiseerd worden bijgewerkt met de nieuwste informatie of producten. Een ander voorbeeld is een website die de taal of de valuta van een bezoeker automatisch aanpast op basis van zijn locatie of browserinstellingen.

Dynamische inhoud wordt vaak gebruikt op grote websites en e-commerce platforms om de gebruikerservaring te verbeteren en de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Het kan ook helpen om de kosten en de tijd die nodig zijn voor handmatige updates te verminderen, omdat de inhoud automatisch wordt gegenereerd en bijgewerkt.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.