Wat is duckduck?

Wat is DuckDuckGo?


DuckDuckGo is een privacyvriendelijke zoekmachine die gebruikers in staat stelt om te zoeken op het internet zonder hun persoonlijke gegevens te verzamelen of te volgen.


Wat kan ik met DuckDuckGo?


Met DuckDuckGo kunnen gebruikers:


1. Zoeken op het internet: Net als andere zoekmachines kunnen gebruikers zoekopdrachten uitvoeren om informatie, websites, afbeeldingen en meer te vinden.

2. Anoniem blijven: DuckDuckGo respecteert de privacy van gebruikers door geen persoonlijke gegevens te verzamelen of te volgen tijdens het zoeken.

3. Zoekresultaten filteren: Gebruikers kunnen zoekresultaten filteren op verschillende criteria, zoals bron, datum en relevantie.

4. Bangs gebruiken: DuckDuckGo biedt "bangs", waarmee gebruikers direct kunnen zoeken op specifieke websites of platforms door een uitroepteken gevolgd door een afkorting van de site in te voeren (bijv. "!w" voor Wikipedia).


Hoe werkt DuckDuckGo?


DuckDuckGo werkt door een combinatie van algoritmen en zoektechnologieën te gebruiken om relevante zoekresultaten te genereren zonder de privacy van gebruikers in gevaar te brengen. De zoekmachine maakt geen gebruik van gebruikersprofielen, trackingcookies of gepersonaliseerde advertenties, waardoor gebruikers anoniem kunnen blijven tijdens het zoeken op het internet.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.