The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Joomla

Wat is Joomla?

Joomla is een open-source Content Management Systeem (CMS) waarmee gebruikers websites en webapplicaties kunnen maken en beheren. Het is een van de meest populaire CMS'en ter wereld en wordt gebruikt door miljoenen websites, van kleine persoonlijke blogs tot grote zakelijke portals en e-commerce websites.

Joomla is gebaseerd op PHP en werkt samen met een MySQL-database. Het biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, waaronder het creëren van meertalige websites, het beheren van gebruikersrollen en toegangsrechten, het aanpassen van templates en het uitbreiden van functionaliteit met behulp van plug-ins, modules en componenten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.