Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: AI

Wat is AI?

AI (Artificial Intelligence) is een technologie die door computers wordt gebruikt om menselijke intelligentie na te bootsen. In de meeste gevallen wordt AI gebruikt om een taak te automatiseren of te vereenvoudigen, zoals patroonherkenning, taalverwerking, datamining, logica, besluitvorming en meer. AI-systemen worden gebruikt in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, veiligheid, onderwijs, transport en logistiek

Waarom moet de data die in de AI gaat zuiver zijn?

Data die in AI-systemen wordt gebruikt, moet zuiver zijn omdat onzuivere of verkeerde data een nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het AI-systeem kan beïnvloeden. Als een AI-systeem wordt getraind met onvolledige, verkeerde of vervormde data, kan dit leiden tot foutieve resultaten en onbetrouwbare modellen. Daarom is het belangrijk dat de data die wordt gebruikt om AI-systemen te trainen, zo zuiver mogelijk is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.