Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Instagram Live

Wat is Instagram Live?

Instagram Live is een functie van het sociale media-platform Instagram waarmee gebruikers live video's kunnen streamen voor hun volgers. Gebruikers kunnen op elk moment starten met een live-uitzending en interacteren met hun volgers door te reageren op hun opmerkingen en vragen.

Instagram Live is een geweldige manier voor bedrijven om hun volgers te betrekken en te verbinden met hun merk of product. Ze kunnen bijvoorbeeld productpresentaties geven, Q&A-sessies houden of achter-de-schermbeelden delen. Ook kunnen influencers en beroemdheden live uitzendingen houden om meer betrokkenheid te creëren met hun volgers.

Instagram Live-uitzendingen zijn alleen beschikbaar voor een beperkte tijd, en kunnen niet worden opgeslagen of bekeken nadat ze zijn beëindigd. Het is echter mogelijk om screenshots te maken en deze te delen als een manier om de uitzending te documenteren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.