The Ecom Agency kennisbank

The Art of SEO

The Art of SEO - Eric Enge, Stephan Spencer en Jessie Stricchiola

"The Art of SEO" van Eric Enge, Stephan Spencer en Jessie Stricchiola is een uitgebreide gids voor zoekmachineoptimalisatie. Het boek behandelt de nieuwste technieken en trends op het gebied van SEO en biedt praktische tips voor het verbeteren van de zichtbaarheid en ranking van een website in zoekmachines zoals Google.

De kernwaarden van The Art of SEO

Het boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken die elk een specifiek aspect van SEO behandelen, van de basisprincipes tot de meest geavanceerde technieken. De auteurs bespreken onder meer de selectie van zoekwoorden, het optimaliseren van content en metadata, linkbuilding, lokale SEO en technische optimalisatie.

Wat "The Art of SEO" onderscheidt van andere SEO-gidsen is de nadruk op de "art" van SEO. De auteurs benadrukken het belang van creativiteit, strategie en storytelling in het creëren van een effectieve SEO-strategie. Het boek is geschreven met het oog op zowel beginners als ervaren professionals in het vakgebied en bevat praktische voorbeelden en casestudy's.

Kernwaarden van het boek zijn onder meer de nadruk op het creëren van waardevolle, relevante content voor gebruikers, het begrijpen van de intentie van zoekopdrachten en het toepassen van een holistische benadering van SEO. Het boek moedigt ook aan om voortdurend te experimenteren en te meten om de effectiviteit van de SEO-strategie te optimaliseren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.