User generated content Creatie

The Ecom Agency maakt UGC in samenwerking met top creators & videomakers die een track record hebben om winnende creatives te maken voor jouw volgende social media ads campagne.

Content Creation

Content Strategie

Data Driven 

Performance rapportage

Volgens de laatste content trends

Consistente aanlevering van content

Makkelijker opschalen

Out of the box

Innovatie

Expertise over alle platformen

Marketing funnel TikTok

Wat is UGC?

De afkorting UGC staat voor User-Generated Content, oftewel door gebruikers gegenereerde content.


UGC is elk stukje content dat door gebruikers van jouw product of dienst wordt gemaakt, van productfoto's, un-boxings tot videorecensies.


Het is de digitale versie van mond-tot-mondreclame en is een razend goed middel om conversies te stimuleren, het vertrouwen te vergroten en relaties met uw klanten op te bouwen.

Wij runnen jouw ads. Jij bekijkt de resultaten

Waarom gebruik maken van UGC?

TIKTOK IS EEN UGC-PLATFORM

TikTok, Instagram Reels & YouTube Shorts zijn UGC-gerichte platforms. Zeer weinig hooggeproduceerde content of advertenties doen het goed op deze platforms.


Het produceren van content in UGC-stijl is de enige bewezen manier voor e-commerce merken om bekendheid op te bouwen en je sales te boosten via deze platforms.


UGC voelt natuurlijk en vertrouwd aan en misstaat niet - dit trekt de aandacht van de gebruiker en helpt merken om inkomsten te genereren!


Maak gebruik van de beste makers door gebruikers gegenereerde inhoud.

UGC

Jouw eigen team van social media creators van wereldklasse

Wij helpen jou om in een mum van tijd prestatiegedreven content aan te leveren zonder dat je de juiste makers hoeft te ontdekken, aan te werven en in dienst te nemen. Onze makers voelen sociale media aan en begrijpen wat betrokkenheid inhoudt. Maak gebruik van de beste makers van door gebruikers gegenereerde inhoud.

Alles in een pakket

Alles wat je bedrijf nodig heeft in één pakket.

Het werven en beheren van talent is de sleutel tot een succesvolle campagne. Wij beheren het volledige contract- en onderhandelingsproces - inclusief prijsstrategie, wettelijke contracten, naleving en alles daartussenin. Van de campagneproducten tot de uiteindelijke betaling, wij zorgen ervoor.

theecomagency

Wij werken met
bewezen content strategieën

Aangrijpende en relevante content is hét belangrijkste onderdeel van een succesvolle advertentiecampagne. Door hier weinig tot geen aandacht aan te besteden, loop je letterlijk geld mis. 


Onze Content Experts zijn de hele werkweek bezig met het creëren van de beste conversie gedreven content op het social media. Of het nu gaat om content voor TikTok, Facebook, Instagram of Pinterest - zij zijn erachter gekomen wat werkt, en wat niet werkt. 


Door ervaring, kennis en ambitie zorgen wij voor mooie resultaten voor onze klanten. 

Content creatie agency

Wij zijn jouw Content
Creation Agency

Kortom, van influencers tot user-generated content (UGC) - The Ecom Agency biedt het aan. Afhankelijk van het platform waarop jij actief bent gaan wij kijken naar de optimale content strategie. Ons team is dagelijks bezig met het bijhouden van de nieuwste  trends en mogelijkheden om de lopende campagnes te optimaliseren waar mogelijk. Wij denken graag mee wat voor content het beste werkt voor jouw product of dienst.

Enthousiast geworden? Dan ziet het stappenplan er zo uit:

Gratis Strategie Gesprek

Merken we dat er een match is? Dan maken we samen een voorstel dat bij jouw merk en product past met als doel groei in sales, omzet en winst.

Uitvoering & Optimalisatie

Dagelijks gaan we voor je aan de slag, en houden we gemakkelijk contact via WhatsApp zodat je altijd weet wat er speelt en waar we mee bezig zijn.

Rapportage & Evaluatie

Wij houden je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen doen we een maandelijkse evaluatie om kansen te benutten en bij te sturen.

Wanneer ga jij je video productie uitbesteden?

✔ Als je zelf weinig tijd hebt.

✔ Als je optimaal resultaat wilt behalen.

✔ Als je beperkte kennis hebt van online adverteren.

✔ Als je het online adverteren liever aan experts over wilt laten.

✔ Als je zelf niet weet hoe je de advertentie strategie moet bepalen en uitvoeren.

Er liggen veel kansen op het gebied van content creatie. Benut jij ze al genoeg?