Hoe krijg ik meer volgers op TikTok?
07 januari 2023 
in TikTok

Hoe krijg ik meer volgers op TikTok?

Als je op zoek bent naar antwoorden op de vraag 'Hoe krijg ik nu meer volgers op TikTok?' dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zal ik je tips geven over hoe je meer volgers krijgt op TikTok. We zullen kijken naar verschillende manieren waarop je je content kunt verbeteren, je bereik kunt vergroten en meer interactie kunt genereren. Aan het einde van de blog zul je meer weten over hoe je je TikTok-volgers kunt verhogen. Laten we beginnen!

Meer volgers op TikTok

1. Maak interessante, originele video's. TikTok is een visueel platform, dus wees creatief en maak video's die mensen willen zien. 

2. Zorg ervoor dat je video's persoonlijk zijn. Laat je persoonlijkheid zien in je video's door grappig te zijn, je mening te geven of een uniek verhaal te vertellen.

3. Doe mee aan trending onderwerpen. Bekijk TikTok-trends en voeg je eigen twist toe om op te vallen. 

4. Maak gebruik van hashtags. Door relevante hashtags te gebruiken, kunnen mensen je video's vinden en bekijken. 

5. Geef een reactie op andere video's. Reacties geven aan dat je een deel bent van de gemeenschap en door anderen te steunen, vergroot je de kans dat zij dat ook bij jou doen. 

6. Interacteer met je volgers. Bedank mensen die je volgen, antwoord hen en stel vragen om een gesprek te starten. 

7. Promoot je video's op andere sociale mediaplatforms. Deel je video's op Instagram, Facebook, etc. om meer mensen te bereiken.

Is het slim om volgers te kopen op TikTok?

Nee, het is niet slim om volgers te kopen op TikTok. Dit betekent dat je niet echt mensen krijgt die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Als je volgers koopt, kan het ook als misleidend worden gezien door andere gebruikers. Het is beter om je te concentreren op het opbouwen van organische volgers door middel van interessante content.Aan de slag met TikTok!

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast geworden over TikTok maar besteed je het liever uit aan een marketingbureau met kennis van zaken? Dan ben je bij The Ecom Agency aan het juist adres!  Plan nu een gratis strategiegesprek met ons in om te sparren over jouw TikTok strategie. Klik hier om een gesprek in te plannen.


Over de schrijver
Auke de Geus is de founder van The Ecom Agency en degene die de dagelijkse leiding heeft. Zijn grootste expertise binnen de diensten die The Ecom Agency aanbied is Facebook ads. Auke de Geus leerde Facebook ads in 2016 toen hij gefocust was op de ecommerce tak van het door hem in 2015 opgerichte kledingmerk Ballin Amsterdam. Naast Facebook ads maakte hij hierdoor ook kennis met E-mail marketing, influencer marketing en Google ads. In begin 2021 kreeg Auke met The Ecom Agency ook al redelijk vroeg de kans om op TikTok te adverteren.