The Ecom Agency blog

Hoe maak ik mijn TikTok-video korter? 

1. Trim je video: TikTok heeft een eenvoudige trimmer waarmee je je video kunt inkorten. Gebruik deze trimmer om je video te bewerken en het gewenste deel te behouden. 


2. Verminder de speelduur: TikTok biedt de mogelijkheid om de speelduur van je video te verkorten. Om dit te doen, ga je naar Instellingen > Video's > Video's verkorten. 


3. Verwijder overbodige scènes: Door overbodige scènes te verwijderen, kun je de video korter maken. Zorg ervoor dat je alleen de essentiële scènes behoudt. 


4. Split je video: Gebruik de split-functie van TikTok om je video te splitsen in kortere segmenten. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je video korter is.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.