The Ecom Agency blog

Hoe voeg ik effecten toe in mijn video op TikTok?

1. Open de app TikTok en ga naar jouw profiel.

2. Tik op het plus-icoon om een nieuwe video te maken.

3. Kies de video die je wilt gebruiken en druk op de knop "Effecten" in de onderste balk.

4. Selecteer de effecten die je wilt toevoegen aan je video.

5. Tik op de knop "Toepassen" om de effecten toe te voegen.

6. Druk op de knop "Volgende" om je video te bewerken.

7. Voeg eventueel filter, muziek of tekst toe, of pas de duur van de video aan.

8. Tik op de knop "Uploaden" om de video te delen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.