Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Crosslink

Wat is een crosslink? 

Crosslinks zijn hyperlinks die verwijzen naar een andere website of pagina op dezelfde website. Deze links zijn bedoeld om bezoekers te helpen informatie te vinden die verband houdt met wat ze lezen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de navigatie te vergemakkelijken op een website door de bezoeker te leiden naar relevante pagina's. 

Crosslinks zijn goed voor SEO omdat ze de gebruikerservaring verbeteren door de bezoeker te helpen relevante informatie te vinden. Ze kunnen ook de interne en externe linkstructuur van een website versterken, waardoor de zoekmachines meer informatie kunnen indexeren en verbeteren. Dit kan leiden tot een hogere ranking in de zoekresultaten. Crosslinks kunnen ook helpen om de autoriteit van een website te verhogen door verwijzingen naar betrouwbare websites te verkrijgen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.