Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Vlog

Wat is een vlog?

Een vlog is een video-blog: een blog waarop video's worden geplaatst. Vloggers maken vaak korte video's waarin ze hun kijk op het leven of hun passies delen, of hun dagelijkse activiteiten documenteren. Vlogs worden vaak geupload naar video-sharing websites zoals YouTube.

Wat is het voordeel van een vlog tenopzichte van een blog?

Het voordeel van een vlog is dat deze een levensechte manier biedt om met je publiek te communiceren. In plaats van alleen tekst, kun je in een vlog ook beeld en audio gebruiken om je verhaal te vertellen. Dit maakt het veel interactiever en persoonlijker dan een geschreven blog. Daarnaast kunnen vlogs ook op verschillende manieren worden gedeeld, zoals via sociale media, waardoor je een veel groter publiek kunt bereiken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.