The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: PMS

Wat is PMS?

PMS staat voor "Property Management System" en is een softwaretoepassing die wordt gebruikt door hotels, motels, resorts en andere accommodaties om hun dagelijkse operationele activiteiten te beheren. Het PMS beheert verschillende aspecten van de accommodatie, zoals reserveringen, check-ins, check-outs, facturering, inventaris en rapportage.

Met behulp van een PMS kunnen accommodaties efficiënter werken en hun inkomstenstromen en gasttevredenheid verbeteren. De software stelt het personeel in staat om gemakkelijk reserveringen te beheren, kamers toe te wijzen, betalingen te verwerken en klantgegevens bij te houden. Bovendien biedt het rapportagefuncties die de accommodatie kunnen helpen bij het nemen van geïnformeerde zakelijke beslissingen.

PMS-software kan lokaal worden geïnstalleerd op een computer of server, maar wordt steeds vaker aangeboden als een cloudgebaseerde oplossing die toegankelijk is via internet. Dit maakt het gemakkelijker voor accommodaties om toegang te krijgen tot hun gegevens vanaf elke locatie en het personeel om samen te werken in realtime.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.