Wat is parafraseren

Wat is parafraseren?


Parafraseren is een communicatietechniek waarbij de betekenis van een tekst of uitspraak wordt herschreven of herverteld met behoud van de oorspronkelijke boodschap, maar in andere woorden.


Wat houdt parafraseren in?


Parafraseren houdt in dat de essentie van een tekst of uitspraak wordt begrepen en vervolgens wordt herformuleerd om het in eigen woorden weer te geven. Het gaat niet om het simpelweg herhalen van de originele woorden, maar om het begrijpen en weergeven van de inhoud op een manier die duidelijk en begrijpelijk is voor anderen.


Wat doet parafraseren?


Parafraseren stelt sprekers of schrijvers in staat om complexe ideeën, informatie of standpunten op een duidelijke en beknopte manier over te brengen. Het helpt ook bij het tonen van begrip en betrokkenheid bij het gesprek of de tekst, en kan bijdragen aan een effectieve communicatie en samenwerking.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.