Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Organische zoekresultaten

Wat zijn organische zoekresultaten? 

Organische zoekresultaten zijn de resultaten die worden weergegeven in een zoekmachine, afkomstig vanuit een website die op basis van de relevantie voor de gebruiker wordt gesorteerd. In tegenstelling tot betaalde zoekresultaten, hebben organische zoekresultaten geen betaling ontvangen voor het rangschikken ervan. In plaats daarvan worden ze gerangschikt op basis van relevantie, waardoor ze een betrouwbaarder zoekresultaat geven voor de gebruiker. 

Wat is het verschil tussen zoekresultaten en organische zoekresultaten? 

Zoekresultaten zijn de resultaten die worden weergegeven in een zoekmachine, afhankelijk van het zoekwoord dat is ingevoerd door de gebruiker. Deze resultaten kunnen betaalde of organische zoekresultaten zijn. Betaalde zoekresultaten zijn resultaten die zijn gesponsord door een bedrijf of organisatie, waardoor deze bovenaan de zoekresultatenlijst staan. Organische zoekresultaten worden weergegeven op basis van relevantie voor de gebruiker en worden niet gesponsord, waardoor ze meer betrouwbaar zijn.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.