Wat is onboarding?

Wat is onboarding?


Onboarding is het proces waarbij nieuwe werknemers worden geïntroduceerd in hun nieuwe rol, team en organisatie. Het omvat het aanleren van bedrijfsprocedures, kennismaking met collega's en het begrijpen van verwachtingen.


Heb je voorbereiding nodig voor het onboarding?


Voorbereiding voor onboarding kan variëren afhankelijk van het bedrijf en de rol, maar het kan nuttig zijn om voorafgaand aan het onboardingproces relevante documenten door te nemen, zoals bedrijfsinformatie, beleidsregels en procedures.


Wat gebeurt er tijdens onboarding?


Tijdens onboarding worden nieuwe werknemers meestal verwelkomd door hun manager of HR-personeel. Ze krijgen een rondleiding door het kantoor, worden voorgesteld aan collega's en ontvangen training over bedrijfssystemen en -processen. Ook worden doelen besproken en wordt informatie verstrekt over de bedrijfscultuur en verwachtingen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.