The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Microsoft Office

Wat is Microsoft Office?

Microsoft Office is een suite van productiviteitssoftware-applicaties die worden ontwikkeld en uitgegeven door Microsoft Corporation. Het omvat een verzameling van programma's die gebruikt worden voor het maken en bewerken van verschillende soorten documenten, zoals tekstdocumenten, spreadsheets, presentaties en e-mails.

Enkele van de bekende toepassingen binnen de suite zijn Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Microsoft Office is een van de meest populaire softwarepakketten voor kantoorwerkzaamheden en wordt veel gebruikt door zowel bedrijven als particulieren over de hele wereld. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van zakelijke rapporten, presentaties, facturen en andere documenten die nodig zijn voor dagelijkse werkzaamheden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.