Waar staat voor jpg?

Waar staat JPG voor?


JPG staat voor "Joint Photographic Experts Group". Het is een bestandsindeling voor digitale afbeeldingen die is ontwikkeld door de Joint Photographic Experts Group, een internationale organisatie die verantwoordelijk is voor het vaststellen van standaarden voor digitale afbeeldingen.


Wat betekent JPG?


JPG is een afkorting voor de naam van de groep die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de bestandsindeling. Het is een veelgebruikte en populaire bestandsindeling voor het opslaan van digitale afbeeldingen vanwege de hoge mate van compressie die het biedt, waardoor afbeeldingsbestanden kleiner worden zonder significante kwaliteitsverlies.


Wat kan iemand met een JPG?


Met een JPG-bestand kunnen gebruikers digitale afbeeldingen opslaan, delen en weergeven op verschillende apparaten, zoals computers, smartphones, tablets en digitale camera's. JPG-bestanden worden veel gebruikt voor fotografie, webafbeeldingen, grafisch ontwerp, en andere toepassingen waarbij het belangrijk is om afbeeldingsbestanden te verkleinen zonder de kwaliteit te veel te beïnvloeden. Gebruikers kunnen JPG-bestanden openen en bewerken met behulp van diverse softwareprogramma's voor beeldbewerking en bekijken met standaardafbeeldingsweergaveprogramma's op verschillende besturingssystemen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.