Wat betekend hosting?

Wat betekent hosting?


Hosting verwijst naar het aanbieden van opslagruimte en diensten voor het hosten van websites, webapplicaties, e-mailservers en andere digitale inhoud op servers die toegankelijk zijn via het internet.


Wat doe je met hosting?


Met hosting kun je verschillende soorten digitale inhoud op internet plaatsen, waaronder websites, webapplicaties, blogs, online winkels en meer. Het biedt een platform voor het opslaan, beheren en distribueren van bestanden en gegevens, zodat ze beschikbaar zijn voor bezoekers van het web.


Hoe werkt hosting?


Hosting werkt door het toewijzen van een deel van de servercapaciteit en -bronnen aan een specifieke klant of website. Wanneer iemand een webpagina bezoekt of een applicatie gebruikt die wordt gehost, maakt zijn browser verbinding met de server waarop de inhoud is opgeslagen en haalt de benodigde bestanden op om de website of applicatie weer te geven. Dit proces vindt plaats via het internet en gebeurt in milliseconden, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot de gehoste inhoud.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.