Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: EPS

Wat is een EPS?

Een EPS is een afkorting voor "Encapsulated PostScript", een bestandsformaat dat op veel computers en besturingssystemen wordt gebruikt voor de opslag van vectorafbeeldingen. Het is een grafisch bestandsformaat dat wordt gebruikt om afbeeldingen op te slaan die bestaan uit tekst, lijnen en kleuren, in plaats van pixels, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden bewerkt, aangepast en verschaald voor verschillende toepassingen.

Waarvoor gebruik je een EPS?

Een EPS-bestand wordt vaak gebruikt voor professionele documenten, zoals brochures, posters, affiches, logo's, illustraties en andere afbeeldingen. Het wordt ook gebruikt voor professionele drukwerk, zoals boeken, tijdschriften en verpakkingen. EPS-afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor het maken van screenshots, webgrafieken en presentaties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.