The Ecom Agency kennisbank

Betekenis; Jetpack Wordpress

Wat is Jetpack Wordpress?

Jetpack is een plugin voor het content management systeem (CMS) WordPress. Het is ontwikkeld door Automattic, het bedrijf achter WordPress.com. Jetpack biedt een reeks functies om de functionaliteit van een WordPress-website te verbeteren, zoals beveiliging, prestatie-optimalisatie, back-ups, social media-integratie en meer.

Een van de belangrijkste voordelen van Jetpack is dat het verschillende functies bundelt in één plugin, waardoor het beheer van een WordPress-website gemakkelijker wordt. Het biedt ook verschillende abonnementsopties, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, variërend van een gratis basisabonnement tot betaalde premium-abonnementen met geavanceerde functies.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.