The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Hotspot

Wat is een Hotspot?

Een hotspot is een locatie waar draadloos internet (Wi-Fi) beschikbaar is voor gebruikers. Dit kan een fysieke locatie zijn, zoals een café, restaurant, bibliotheek, luchthaven, hotel, of een andere openbare ruimte waar mensen samenkomen. Een hotspot biedt gebruikers de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met het internet met behulp van hun draagbare apparaten, zoals laptops, smartphones of tablets, zonder dat er een fysieke verbinding nodig is.

Hotspots kunnen gratis of betaald zijn, en sommige vereisen dat gebruikers zich aanmelden met een account of wachtwoord voordat ze toegang kunnen krijgen. Sommige hotspots zijn beveiligd met een wachtwoord om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot het netwerk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.