Betekenis: Eyetracking

Wat is eyetracking?

Eyetracking is een technologie die wordt gebruikt om de oogbewegingen van een persoon te meten terwijl ze naar een beeldscherm kijken. Het is een vorm van biometrische technologie die de bewegingen van de ogen analyseert om te begrijpen waar iemand naar kijkt, hoe lang ze kijken en hoe ze hun aandacht verdelen.

De technologie werkt door middel van het gebruik van speciale apparatuur zoals een eyetracker, die de oogbewegingen van de persoon die naar een beeldscherm kijkt volgt. De informatie die door de eyetracker wordt verzameld, wordt vervolgens geanalyseerd met behulp van software om inzicht te krijgen in het gedrag van de kijker.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.