The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Evergreen content

Wat is Evergreen content?

Evergreen content is inhoud die tijdloos is en altijd relevant blijft, ongeacht de datum waarop het wordt gepubliceerd. Het is inhoud die niet wordt beïnvloed door trends, seizoensgebondenheid of andere tijdelijke factoren en die daarom altijd nuttig en waardevol blijft voor de lezers.

Voorbeelden van evergreen content kunnen zijn: handleidingen, tutorials, oplossingen voor veelvoorkomende problemen, basisinformatie over een bepaald onderwerp, enzovoort. Deze inhoud is niet afhankelijk van een specifieke tijd of datum en kan nog jaren na publicatie relevant zijn.

Evergreen content kan nuttig zijn voor het aantrekken van organisch verkeer naar een website, omdat het kan helpen bij het opbouwen van autoriteit en expertise in een bepaald onderwerp. Het kan ook worden gebruikt als een belangrijke pijler voor de contentmarketingstrategie van een bedrijf, omdat het kan worden gedeeld en gepromoot via sociale media, e-mailmarketing en andere kanalen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.