adwords

Wat zijn AdWords?

AdWords is een online advertentieplatform ontwikkeld door Google, nu bekend als Google Ads. Het stelt adverteerders in staat om advertenties te maken en te beheren die worden weergegeven op de zoekresultatenpagina's van Google en op het Google Display Network. 


Wat doen AdWords?

AdWords stelt adverteerders in staat om hun advertenties te targeten op basis van specifieke zoekwoorden, demografische gegevens, locaties en interesses van gebruikers. Het biedt ook verschillende advertentie-indelingen, zoals tekstadvertenties, beeldadvertenties, videoadvertenties en shoppingadvertenties, waardoor adverteerders flexibiliteit hebben bij het presenteren van hun advertenties aan potentiële klanten.


Wat kan ik met AdWords?

Met AdWords kunnen adverteerders verschillende doelen bereiken, waaronder:


- Het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van hun bedrijf of merk.

- Het genereren van verkeer naar hun website of specifieke landingspagina's.

- Het stimuleren van conversies, zoals aankopen, aanmeldingen of downloads.

- Het meten en analyseren van de prestaties van hun advertenties met gedetailleerde rapportage en analysefuncties.


Door effectief gebruik te maken van AdWords kunnen adverteerders hun online aanwezigheid versterken, hun doelgroep beter bereiken en hun zakelijke doelstellingen behalen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.