Hoe krijg ik google ads?

**Wat is Google Ads?**


Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarmee adverteerders advertenties kunnen maken en weergeven op verschillende Google-platforms, waaronder zoekresultaten, websites van partners en mobiele apps.


**Hoe gebruik ik Google Ads?**


Om Google Ads te gebruiken, maak je eerst een account aan en stel je je advertentiecampagnes in door doelgroepen, zoekwoorden, budgetten en advertentie-indelingen te selecteren. Vervolgens maak je advertenties en bepaal je waar en wanneer deze worden weergegeven.


**Hoe werkt Google Ads?**


Google Ads werkt op basis van een veilingssysteem, waarbij adverteerders bieden op zoekwoorden en advertentieruimte. Wanneer een gebruiker een zoekopdracht uitvoert die overeenkomt met een van de zoekwoorden in de advertentiecampagne, wordt er een veiling gestart om te bepalen welke advertenties worden weergegeven en in welke volgorde. De positie van de advertenties wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder het bodbedrag, de kwaliteit van de advertentie en de relevantie van de advertentie voor de zoekopdracht.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.