The Ecom Agency kennisbank

Rework

Rework - Jason Fried and David Heinemeier Hansson

"Rework" is een inspirerend boek geschreven door Jason Fried en David Heinemeier Hansson, de oprichters van Basecamp, een populaire projectmanagementtool. Het boek daagt de traditionele manier van werken uit en laat zien hoe je als ondernemer, of werknemer, kunt slagen in de moderne werkomgeving. Het boek is geschreven met een duidelijke en to-the-point schrijfstijl, waarbij de auteurs recht voor hun raap zijn.

De kernwaarden van Rework

In "Rework" laten de auteurs zien dat er een betere manier is om zaken te doen, zonder jezelf te verliezen in de conventionele werkwijzen die vaak inefficiënt en tijdrovend zijn. Ze behandelen verschillende onderwerpen, zoals productontwikkeling, marketing, klantenservice en werknemersmanagement. Ze geven praktische tips en adviezen over hoe je efficiënt kunt werken, zonder te vervallen in overmatig perfectionisme of bureaucratie.

De kernwaarden van "Rework" zijn eenvoud, snelheid en flexibiliteit. De auteurs leggen uit hoe je als ondernemer of werknemer deze waarden kunt toepassen om te slagen in de moderne werkomgeving. Ze benadrukken dat je niet alles perfect hoeft te doen, maar dat je gewoon aan de slag moet gaan en gaandeweg kunt verbeteren. Ze laten zien hoe je kunt werken zonder afgeleid te worden door onnodige bureaucratie en hoe je flexibel kunt zijn in je aanpak om succesvol te zijn.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.