The Ecom Agency kennisbank

Think Again

Think Again

Think Again is een boek geschreven door de bekende psycholoog en auteur Adam Grant. Het boek is een gids voor iedereen die zijn denkpatronen wil verbeteren en open staat voor nieuwe ideeën en perspectieven. Grant richt zich op het belang van flexibiliteit en het vermogen om opnieuw te denken, met als doel betere beslissingen te nemen en meer succes te behalen in het leven. Het boek is een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktische tips en is bedoeld voor iedereen die zijn denkwijze wil verbeteren, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of professioneel succes.

Over de inhoud

In Think Again, onderzoekt Adam Grant hoe we kunnen leren om ons denken opnieuw te evalueren en bij te stellen. Hij benadrukt het belang van twijfel en kritisch denken en laat zien hoe we onze opvattingen en overtuigingen kunnen veranderen. Grant bespreekt verschillende strategieën om ons denken flexibeler te maken en ons te helpen betere beslissingen te nemen, zowel in ons persoonlijke als professionele leven. Hij illustreert zijn punten met interessante anekdotes en onderzoeken, en biedt praktische tips en technieken om onze overtuigingen te challengen en te veranderen. Het boek is bedoeld voor iedereen die zijn denkpatronen wil verbeteren en zichzelf wil uitdagen om te groeien en te leren.

Over de auteur

Adam Grant is een bekende Amerikaanse psycholoog en auteur. Hij is momenteel hoogleraar Management en Psychologie aan de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania. Hij heeft diverse bestsellers geschreven, waaronder "Give and Take", "Originals" en "Option B", dit laatste in samenwerking met Sheryl Sandberg. Hij staat bekend om zijn werk op het gebied van organisatiepsychologie en management, en zijn onderzoek richt zich op onderwerpen als succes op het werk, motivatie en creativiteit. Grant is ook een populaire spreker en heeft lezingen gegeven voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Waar kan ik het kopen?

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.