The Ecom Agency kennisbank

The New Psychology of Success

The New Psychology of Success

"The New Psychology of Success" is een boek geschreven door de gerenommeerde psychologe Carol Dweck. Het boek gaat over de theorie van de groeiende mindset en hoe deze mindset kan worden ontwikkeld om succes te bevorderen in alle aspecten van het leven. Dweck beschrijft hoe de manier waarop we denken over onze vaardigheden, talenten en intelligentie ons vermogen om te leren, te groeien en te slagen kan beïnvloeden. Ze legt uit hoe een groeiende mindset kan worden ontwikkeld door middel van inspanning, uitdagingen en veerkracht, en hoe dit kan leiden tot meer succes, geluk en voldoening in het leven. Dit boek biedt een krachtig en praktisch kader voor persoonlijke ontwikkeling en prestatieverbetering, en is een must-read voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en succes.

Over de inhoud

In "The New Psychology of Success" introduceert Carol Dweck haar theorie van de groeiende mindset. Ze beschrijft hoe mensen een bepaalde mindset kunnen hebben, die ofwel gericht is op groei en ontwikkeling, ofwel op een vaste manier van denken. Dweck legt uit dat mensen met een groeiende mindset geloven dat hun vaardigheden en intelligentie kunnen worden ontwikkeld door middel van inspanning en oefening, terwijl mensen met een vaste mindset denken dat hun vaardigheden en intelligentie vaststaan en niet kunnen worden veranderd.

Dweck laat zien hoe deze mindset ons beïnvloedt in verschillende aspecten van het leven, zoals leren, presteren, relaties en ons welzijn. Ze biedt praktische strategieën en hulpmiddelen om een groeiende mindset te ontwikkelen, en moedigt lezers aan om uitdagingen en mislukkingen te omarmen als kansen om te groeien en te leren.

Het boek bevat ook verschillende casestudies en voorbeelden van bekende personen die de groeiende mindset hebben omarmd en succes hebben bereikt door middel van inspanning, uitdagingen en veerkracht.

Over de auteur

Carol S. Dweck, Ph.D. is de auteur van het boek "The New Psychology of Success". Ze is een toonaangevende psycholoog op het gebied van motivatie en persoonlijkheid. Dweck is professor psychologie aan de Stanford University en heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de mindset van mensen en hoe deze van invloed kan zijn op hun prestaties en succes. Ze heeft talloze wetenschappelijke artikelen en boeken geschreven en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar werk op het gebied van psychologie. Haar werk heeft belangrijke implicaties voor de manier waarop we ons eigen potentieel benaderen en de manier waarop we kinderen en studenten aanmoedigen om te leren en te groeien.

Waar kan ik het kopen?

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.