The Ecom Agency kennisbank

The Creative Habit

The Creative Habit - Twyla Tharp

"The Creative Habit" is een boek geschreven door Twyla Tharp, een gerenommeerde choreografe die bekend staat om haar innovatieve en baanbrekende werk in de danswereld. In dit boek deelt Tharp haar inzichten en strategieën voor het cultiveren van creativiteit en het ontwikkelen van een consistente creatieve routine.

De kernwaarden van The Creative Habit

De inhoud van het boek richt zich op de gewoonten en praktijken die Tharp heeft ontwikkeld om haar eigen creatieve proces te stimuleren en te ondersteunen. Tharp deelt haar eigen ervaringen en biedt concrete oefeningen en strategieën voor het ontwikkelen van creatieve gewoonten, zoals het stellen van doelen, het omarmen van beperkingen en het vinden van inspiratie in alledaagse momenten.

Een van de kernwaarden van het boek is het belang van discipline en consistentie in het creatieve proces. Tharp benadrukt het belang van het ontwikkelen van een dagelijkse routine en het stellen van haalbare doelen om het creatieve proces te ondersteunen.

Een andere belangrijke kernwaarde van het boek is het belang van het omarmen van beperkingen en uitdagingen in het creatieve proces. Tharp benadrukt dat beperkingen juist kunnen leiden tot innovatieve oplossingen en dat het omgaan met uitdagingen een belangrijk onderdeel is van het creatieve proces.

Het boek biedt ook praktische tips en strategieën voor het overwinnen van blokkades en het vinden van inspiratie. Tharp laat zien hoe het belangrijk is om open te staan voor nieuwe ervaringen en ideeën, en hoe het vinden van inspiratie kan komen uit onverwachte bronnen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.