The Ecom Agency kennisbank

Mindset Reset

Mindset Reset - Kaja Sadowski

"Mindset Reset" is een boek geschreven door Kaja Sadowski, dat zich richt op het transformeren van je mindset om meer succes en geluk te bereiken in je leven. Het boek gaat dieper in op hoe onze overtuigingen en denkpatronen ons gedrag en onze resultaten beïnvloeden en biedt praktische stappen om onze mindset opnieuw te programmeren. Met behulp van voorbeelden en verhalen uit haar eigen leven en dat van anderen, biedt Sadowski inzicht in hoe we onze mindset kunnen veranderen om onze doelen te bereiken en onze volledige potentieel te benutten. Het boek is een waardevolle bron voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Over de inhoud

"Mindset Reset" biedt een praktische en inspirerende benadering om onze mindset te veranderen en meer succes en geluk te bereiken in het leven. Het boek bevat verschillende hoofdstukken die elk gericht zijn op het aanpakken van specifieke aspecten van onze mindset, zoals onze overtuigingen over onszelf, onze beperkende gedachten en onze emoties.

In het boek deelt Sadowski haar eigen verhaal van hoe ze haar mindset heeft getransformeerd om haar dromen te verwezenlijken. Ze biedt ook voorbeelden van andere succesvolle mensen die hun mindset hebben veranderd om hun doelen te bereiken.

Een belangrijk aspect van het boek is het idee dat onze mindset niet statisch is, maar dat we het kunnen veranderen en groeien. Door middel van praktische tips en oefeningen, helpt Sadowski ons om onze negatieve gedachten te herkennen en te vervangen door positieve overtuigingen. Het boek leert ons ook hoe we onze emoties kunnen beheersen en onze focus kunnen richten op wat echt belangrijk is.

Over de auteur

Kaja Sadowski is een Canadese ondernemer, coach en schrijver die gespecialiseerd is in mindset-transformatie. Ze heeft een achtergrond in marketing en communicatie en heeft meer dan tien jaar ervaring in het werken met ondernemers en leiders om hun potentieel te maximaliseren.

Sadowski heeft haar eigen coachingspraktijk en biedt individuele en groepscoaching aan om mensen te helpen hun beperkende overtuigingen te overwinnen en hun doelen te bereiken. Haar benadering is gebaseerd op het idee dat onze mindset bepalend is voor ons succes en geluk in het leven en dat we onze mindset kunnen transformeren door onze overtuigingen te veranderen en positieve acties te ondernemen.

Naast haar werk als coach is Sadowski ook auteur van verschillende boeken, waaronder "Mindset Reset". In haar boeken en andere werk deelt ze haar persoonlijke ervaringen en praktische tips om anderen te inspireren en te helpen hun leven te transformeren. Sadowski is een veelgevraagd spreker en heeft presentaties gegeven op verschillende evenementen en conferenties in heel Noord-Amerika.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.