The Ecom Agency kennisbank

Trend Following

Trend Following: Learn to Make Millions in Up or Down Markets - Michael W. Covel

Trend Following: Learn to Make Millions in Up or Down Markets, geschreven door Michael W. Covel, is een klassiek boek over beleggen dat de lezer leert hoe hij of zij geld kan verdienen in alle marktomstandigheden.

De kernwaarden van Trend Following

Het boek is gebaseerd op het idee van trend following, waarbij beleggers zich richten op het identificeren van trends in de markt en zich aanpassen aan deze trends om geld te verdienen. Covel presenteert in het boek strategieën en technieken die beleggers kunnen gebruiken om trends te identificeren en te volgen, ongeacht of de markt omhoog of omlaag gaat.

Een belangrijke kernwaarde die in het boek naar voren komt, is het belang van discipline en consistentie in de beleggingsstrategie. Covel benadrukt dat het volgen van trends geen get-rich-quick schema is, maar eerder een methodische en consistente benadering van beleggen. Beleggers moeten bereid zijn om hun emoties opzij te zetten en zich te houden aan hun beleggingsstrategie, zelfs als de marktomstandigheden veranderen.

Een andere belangrijke kernwaarde die in het boek wordt benadrukt, is het belang van risicobeheer. Covel legt uit hoe trend following-beleggers risico's kunnen beheersen door stop-loss orders te gebruiken en door te diversifiëren over verschillende markten en activaklassen.

Over het algemeen biedt Trend Following waardevolle inzichten en strategieën voor beleggers die op zoek zijn naar een consistente en methodische benadering van beleggen. Het boek benadrukt belangrijke kernwaarden zoals discipline, consistentie en risicobeheer, die essentieel zijn voor het succes van beleggers op de lange termijn.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.