The Ecom Agency kennisbank

The power of now

The power of now

"The Power of Now" is een boek geschreven door de spirituele leraar Eckhart Tolle. Het boek is een bestseller en wordt beschouwd als een moderne klassieker op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit. Het richt zich op het idee van "mindfulness" en het belang van in het moment leven, zonder je te laten beïnvloeden door de pijn uit het verleden of angst voor de toekomst. Het boek biedt praktische inzichten en oefeningen om je te helpen bij het bereiken van een staat van innerlijke rust en geluk. Het heeft wereldwijd talloze mensen geholpen om meer bewust te worden van het heden en te leven met meer vrede en voldoening.

Over de inhoud

In "The Power of Now" beschrijft Eckhart Tolle de basisprincipes van mindfulness en hoe het ons kan helpen om ons te bevrijden van onze negatieve emoties en gedachten. Hij legt uit dat onze geest vaak wordt overheerst door gedachten over het verleden of de toekomst, waardoor we ons onrustig, angstig en gestrest voelen. Tolle stelt dat we ons bewust moeten worden van het huidige moment, omdat het enige moment dat echt telt het huidige moment is. Door onze aandacht te richten op het heden, kunnen we onze geest kalmeren en meer vrede en geluk ervaren.

Tolle biedt praktische tips en oefeningen om ons te helpen in het moment te blijven en ons bewust te worden van onze innerlijke dialoog. Hij bespreekt ook de rol van het ego in ons leven en hoe we ons hiervan kunnen bevrijden om te leven in een staat van verhoogd bewustzijn en helderheid.

Over de auteur

De auteur van het boek "The Power of Now" is Eckhart Tolle. Tolle is geboren in Duitsland in 1948 en heeft gestudeerd aan de Universiteit van Londen. Na een moeilijke periode in zijn leven, waarin hij kampte met depressies, slaagde hij erin om een spiritueel ontwaken te ervaren. Dit bracht hem tot het schrijven van verschillende boeken over spiritualiteit en bewustzijn, waaronder "The Power of Now", dat een wereldwijde bestseller werd en Tolle's reputatie als spiritueel leraar vestigde. Hij wordt vaak vergeleken met andere grote spirituele leraren, zoals de Indiase goeroe Osho en de Amerikaanse auteur Deepak Chopra.

Waar kan ik het kopen?

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.