The Ecom Agency kennisbank

The Most Important Thing

The Most Important Thing - Howard Marks

The Most Important Thing is een boek geschreven door Howard Marks, een succesvolle belegger en oprichter van Oaktree Capital Management. In dit boek deelt Marks zijn jarenlange ervaring in de wereld van beleggen en investeren, en biedt hij zijn inzichten over hoe je succesvol kunt zijn op de lange termijn. Het boek is geschreven in een toegankelijke taal en is gericht op zowel beginnende als ervaren beleggers.

Over het The Most Important Thing en zijn kernwaarden

Het boek is opgebouwd rondom Marks' twintig belangrijkste inzichten over beleggen. Elk inzicht wordt beschreven in een apart hoofdstuk, waarbij Marks concrete voorbeelden geeft uit zijn eigen ervaringen en uit de geschiedenis van de financiële markten. De inzichten variëren van het belang van risicomanagement tot het begrijpen van de menselijke psychologie bij beleggen.

Een van de kernwaarden van het boek is dat het essentieel is om risico's te begrijpen en te beheersen bij het beleggen. Marks benadrukt dat beleggen altijd risico's met zich meebrengt, maar dat het mogelijk is om deze risico's te beperken door een gedisciplineerde en rigoureuze aanpak. Daarnaast wijst hij erop dat beleggers vaak de neiging hebben om de risico's te onderschatten, en dat het daarom belangrijk is om altijd kritisch te blijven kijken naar de eigen beleggingsstrategie.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.