The Ecom Agency kennisbank

The Law of Attraction

The Law of Attraction

The Law of Attraction is een boek dat gaat over de kracht van gedachten en hoe deze onze realiteit beïnvloeden. Het boek is geschreven door Esther en Jerry Hicks, en is gebaseerd op de leringen van de geestelijke entiteit Abraham. Het idee achter de wet van aantrekking is dat we onze eigen realiteit creëren door middel van onze gedachten en emoties, en dat we kunnen leren hoe we deze wet kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren. Het boek biedt praktische tips en oefeningen om de wet van aantrekking toe te passen, en legt uit hoe we onze gedachten en emoties kunnen sturen om ons te helpen onze doelen te bereiken en onze dromen te verwezenlijken. Het boek is een inspirerende gids voor iedereen die op zoek is naar meer succes, geluk en voldoening in het leven.

Over de inhoud

Het boek The Law of Attraction behandelt de basisprincipes van de wet van aantrekking en hoe deze kan worden toegepast om een beter leven te creëren. Het boek begint met het uitleggen van de basisprincipes van de wet van aantrekking en hoe deze werkt. Vervolgens bespreken de auteurs hoe we onze gedachten en emoties kunnen beheersen om de wet van aantrekking in ons voordeel te laten werken.

Het boek biedt veel praktische tips en oefeningen om de wet van aantrekking toe te passen, zoals het maken van een vision board, het gebruik van affirmaties en het visualiseren van onze doelen. De auteurs bespreken ook de rol van emoties en hoe we deze kunnen gebruiken om ons te helpen onze doelen te bereiken.

Een belangrijk aspect van het boek is de nadruk op het belang van positief denken en het vermijden van negatieve gedachten en emoties. De auteurs leggen uit hoe negatieve gedachten en emoties onze realiteit kunnen beïnvloeden en hoe we deze kunnen vermijden of transformeren.

Het boek bevat ook veel voorbeelden van hoe mensen de wet van aantrekking hebben toegepast om hun leven te verbeteren, zoals het vinden van liefde, het krijgen van een betere baan en het bereiken van financiële stabiliteit. De auteurs benadrukken dat de wet van aantrekking niet alleen werkt voor materiële doelen, maar ook voor het creëren van geluk en voldoening in ons leven.

Over de Auteur

Het boek "The Law of Attraction" is geschreven door Esther Hicks en Jerry Hicks. Esther Hicks is geboren in 1948 in de Verenigde Staten en Jerry Hicks is geboren in 1927, ook in de Verenigde Staten. Het echtpaar heeft samen talloze boeken geschreven over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Esther Hicks begon haar carrière als succesvolle zakenvrouw, maar begon al snel te experimenteren met meditatie en spirituele praktijken. Ze begon boodschappen door te geven van een entiteit die zichzelf "Abraham" noemt en die beweert te spreken namens een grotere universele intelligentie. Deze boodschappen vormden de basis voor het boek "The Law of Attraction" en de vele andere boeken die het echtpaar heeft geschreven.

Jerry Hicks was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in filosofie en spiritualiteit. Hij ontwikkelde een passie voor de werking van de menselijke geest en begon samen te werken met Esther Hicks om de boodschappen van Abraham vast te leggen en te verspreiden. Hij was mede-auteur van alle boeken die het echtpaar heeft geschreven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.