The Ecom Agency kennisbank

Good to Great

Good to Great - Jim Collins

"Good to Great" is een boek geschreven door Jim Collins, dat de succesfactoren onderzoekt die sommige bedrijven in staat stellen om van goed naar geweldig te gaan, terwijl anderen achterblijven. Het boek is gebaseerd op een uitgebreide studie van elf bedrijven die gedurende een periode van vijf jaar een significante groei doormaakten.

De overgang van goed naar geweldig

De inhoud van het boek is verdeeld in drie delen: de overgang van goed naar geweldig, het belang van leiderschap en de implementatie van strategieën voor lange termijn succes. Collins heeft een aantal principes geformuleerd die ondernemers en managers kunnen gebruiken om hun organisaties te transformeren.

Een belangrijke kernwaarde die in het boek wordt benadrukt, is de noodzaak van een "Level 5" leiderschap, waarbij de leider zichzelf op de achtergrond plaatst en zich richt op het succes van de organisatie als geheel. Verder onderstreept het boek het belang van een duidelijke bedrijfsvisie, het aannemen van de juiste mensen en het vaststellen van een heldere strategie.

"Good to Great" is een inspirerend boek voor ondernemers en managers die hun bedrijf willen laten groeien en verder willen ontwikkelen. Het biedt praktische inzichten en strategieën om een organisatie van goed naar geweldig te transformeren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.