Ben jij op zoek naar een "online aannemer" ? 

Online marketing is een vak apart. Iedere onderneming heeft dit nodig en als je een webshop hebt dan al helemaal! Daarom zoek jij een flexibel online marketing bureau.  Eentje die bij je langskomt om kennis te maken met jou, je bedrijf en je doelen. Eentje die jouw bedrijf voorop stelt. Die kansen voor jouw bedrijf ontdekt en je vervolgens helpt om die te pakken. Wij kunnen jou helpen! 

Fullservice bureau

Bij The Ecom Agency bieden we meerdere diensten aan, om jouw onderneming te voorzien in alles waar behoefte aan is binnen de online marketing. Waar een ander stopt, gaan wij door. Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld moeite met het consistent (user generated) content aanleveren voor TikTok ads? Dan kunnen we hierin ondersteunen, of dit helemaal uit handen nemen. 

Persoonlijk contact met jouw marketing agency

Ons online marketing bureau bij Arnhem behaalt resultaten door een goede band met onze klanten, die we zien als business partners, op te bouwen. 


Jij wilt natuurlijk weten hoe jouw business ervoor staat. Samen hebben we (bijna) dagelijks contact over de nieuwe ontwikkelingen.

Online marketing bureau in Arnhem en omgeving

The Ecom Agency is actief in heel Nederland in België. Wil je iets bespreken of kennis maken? Het is voor ons geen probleem om naar jouw onderneming toe te rijden om persoonlijk kennis te maken. Natuurlijk ben jij ook welkom bij ons op kantoor.  

Voor deze klanten realiseerde wij al online groei:

Goboony

BALZY

MeubelBaas

SLA.

Wij hebben al meer dan 100 merken mogen helpen met hun TikTok ads, Facebook ads, e-mail marketing en/of Google ads!

JuiceXpress

Juicexpress

Benieuwd naar de resultaten?

HappyKido

Benieuwd naar de resultaten tijdens Black Friday week?

Style4walls

Benieuwd naar de resultaten?

Online aannemer als metafoor voor online marketing bureau

Een online marketing bureau kun je zien als een "online aannemer". Een aannemer is verantwoordelijk voor de bouw een gebouw met alle facetten die daarbij horen. In ons geval zijn dat social ads op TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat en Pinterest, Google ads, SEO & e-mail marketing. 


The Ecom Agency

Ontzorgt worden op het gebied van online marketing?

Wij als "online aannemer" helpen onze klanten met het groeien van hun bedrijf "bouwen van hun huis" en het maximaliseren van de winst en omzet of het aantal kwalitatieve leads. Dit doen we onder andere door het inzetten van geavanceerde paid ads strategieën in combinatie met krachtige tools voor bijvoorbeeld conversie tracking en e-mail marketing. Het resultaat is dat jij meer tijd hebt voor andere zaken in je business. Wij zijn jouw flexibele team van online marketing medewerkers. We zitten wel samen in een Whatsapp groep en we praten met elkaar met een kopje koffie, maar we zitten niet aan elkaar vast met een lang contract. 


De diensten die wij aanbieden:

Facebook logo The Ecom Agency

Facebook advertenties

Email marketing The Ecom Agency

E-mail marketing

TikTok ads

TikTok advertenties

Pinterest advertenties

Google advertenties

Zoekmachine optimalisatie

Wat gebeurd er als ik mijn marketing bij jullie uitbesteed?

1. Gratis Strategie Gesprek

Merken we dat er een match is? Dan maken we samen een voorstel dat bij jouw merk en product past met als doel groei in sales, omzet en winst.

2. Uitvoering & Optimalisatie

Dagelijks gaan we voor je aan de slag, en houden we gemakkelijk contact via WhatsApp zodat je altijd weet wat er speelt en waar we mee bezig zijn.

3. Rapportage & Evaluatie

Wij houden je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen doen we een maandelijkse evaluatie om kansen te benutten en bij te sturen.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen...