Hoe log je in bij TikTok business? stappenplan

1. Ga naar tiktok.com/business

2. Klik op de knop "Create now" in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Voer uw TikTok-gebruikersnaam en -wachtwoord in.

4. Klik op de knop "Log in" om in te loggen op uw TikTok-bedrijfsaccount.

Meer lezen over TikTok?

Wil je meer lezen over TikTok? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze website vind je informatieve artikelen, tips en handige tools om meer te weten te komen over dit platform. Het team van The Ecom Agency bestaat uit marketingexperts met veel ervaring in sociale media, waardoor je kunt rekenen op accurate informatie. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt met deze sociale media-app, je bent altijd welkom om meer te leren over het gebruik van TikTok. Bekijk onze TikTok blogs en TikTok kennisbank nu.

Adverteren via TikTok?

Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce met veel ervaring met onder andere adverteren op TikTok. Wist jij dat onze TikTok experts zelfs een van de eersten in Nederland waren die op TikTok konden adverteren? Bekijk onze TikTok ads pagina voor meer info of plan hier een gratis strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw onderneming op TikTok te bespreken.