The Ecom Agency blog

Betekenis: URL-structuur

URL-structuur is de structuur van een URL. Het is een manier waarop informatie in een URL kan worden georganiseerd en gecategoriseerd. Het is een manier om het makkelijker te maken voor gebruikers om pagina's en informatie in een website te vinden. URL-structuur omvat zaken zoals het gebruik van directories, bestandsnamen, query strings en parameters. Een goede URL-structuur is belangrijk voor SEO en voor het beter laten indexeren van je webpagina’s.

Kijk bijvoorbeeld naar de URL van deze pagina:

https://theecomagency.nl/kennisbank/seo/indexeren/ - Deze URL wordt makkelijk geïndexeerd.

In plaats van

https://theecomagency.nl/home/marketingbureau/kennis-bank-over-online-marketing/categorie-zoek-machine-optimalistie-wat-betekend-het-woord-indexeren - Deze URL wordt een stuk lastiger geïndexeerd.
Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.