Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Ik wil een geluid gebruiken maar deze is net te kort, hoe maak ik deze langer op TikTok?

Geluid en video synchroon laten lopen op TikTok

Je kunt het geluid langer maken door de herhaling van de opname te verlengen. TikTok heeft een functie waarmee je de herhaling kunt aanpassen, waardoor je het geluid langer kunt maken. Je kunt de herhaling verlengen door het aantal keren dat de opname wordt herhaald te verhogen.

11 stappen om een geluid langer te maken op TikTok

 1. Open de TikTok-app op je mobiele apparaat en tik op het pluspictogram onderaan het scherm om een nieuwe video te maken.
 2. Neem een video op of selecteer een bestaande video die je wilt gebruiken.
 3. Tik op het pictogram "Geluid" onderaan het scherm om toegang te krijgen tot de geluidenbibliotheek.
 4. Zoek het gewenste geluid dat je wilt verlengen en tik erop om het aan je video toe te voegen.
 5. Tik op het bewerkingspictogram (twee pijlen) in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit opent de bewerkingsinterface.
 6. Tik op het geluidsgolfpictogram om naar de geluidsbewerkingsmodus te gaan.
 7. Tik op het pictogram "Dupliceren" (twee overlappende vierkanten) om het geluid te dupliceren. Je kunt dit meerdere keren doen, afhankelijk van hoe lang je het geluid wilt maken.
 8. Versleep de duplicaten van het geluid naar de gewenste positie op de tijdlijn. Je kunt ze na elkaar plaatsen om het geluid te verlengen.
 9. Tik op het vinkje om de wijzigingen op te slaan. Voltooi het bewerken van je video door filters, tekst, effecten of andere bewerkingsopties toe te voegen.
 10. Tik op "Volgende" en pas de videobeschrijving, hashtags en andere instellingen aan.
 11. Klik op "Delen" om je video met het verlengde geluid op TikTok te plaatsen.

Met deze stappen kun je het geluid van je video verlengen en aanpassen naar jouw gewenste lengte.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.