Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Hoe oud is de doelgroep van TikTok?

Leeftijd doelgroep op TikTok

TikTok heeft een wereldwijde gebruikersbasis met gebruikers van alle leeftijden. De doelgroep van TikTok bestaat voornamelijk uit jongere gebruikers, met een leeftijd variërend van 13 tot 24 jaar.

De doelgroep van TikTok bestaat voornamelijk uit jongeren en jongvolwassenen. De app is met name populair bij tieners en mensen in hun vroege tot midden twintig. Hoewel er geen strikte leeftijdsgrens is, is het gebruikersbestand van TikTok overwegend jonger dan 30 jaar. TikTok heeft wereldwijd miljoenen gebruikers, maar het exacte leeftijdsbereik kan variëren afhankelijk van de regio en demografische factoren. Over het algemeen trekt TikTok echter vooral tieners en jongvolwassenen aan, die de app gebruiken om korte video's te maken, te delen en te bekijken. Het is belangrijk op te merken dat hoewel de doelgroep van TikTok voornamelijk jong is, de populariteit van de app ook mensen van andere leeftijdsgroepen heeft aangetrokken. Er zijn gebruikers van alle leeftijden die genieten van de creatieve en entertainmentaspecten van TikTok.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.