The Ecom Agency kennisbank

Thierry Breton

Wie is Thierry Breton?

Thierry Breton is een Franse zakenman en politicus. Hij werd geboren op 15 januari 1955 in Parijs, Frankrijk. Na het behalen van een diploma aan de École Supérieure d'Electricité (Supélec), begon Breton zijn carrière in de technologiesector.

Voormalig CEO van Bull, Thomson en Atos,

Breton heeft gewerkt voor verschillende technologiebedrijven, waaronder Bull, Thomson en Atos, waar hij CEO was van 2008 tot 2019. In 2019 werd hij benoemd tot Europees commissaris voor de interne markt in de Europese Commissie, waar hij verantwoordelijk is voor het beleid op het gebied van digitale transformatie, industrie, defensie en ruimtevaart.

Breton heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van het beleid voor de Europese digitale strategie, met als doel Europa te positioneren als een leider op het gebied van digitale technologie. Hij heeft ook gewerkt aan het creëren van een Europese cloudinfrastructuur en het stimuleren van de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie.

Breton is een gerespecteerde figuur in de Franse en Europese zakenwereld en wordt geprezen om zijn visie op technologie en digitale transformatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.